Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis sie zorientowalem ze w moim e 46 nie ma dojazdowki :mad2: , wiec czas sie w jakas wyposazyc.

Teraz moje pytanie czy kupic dojazdowke,czy poprostu dodatkowa felge z opona,a moze spray uszczelniajacy do opon?

Mam wersje xd i sie zastanawiam czy na dojazdowce mozna jezdzic z takim napedem(bo chyba srednica wszystkich kol powinna byc taka sama) jesl tak to z jak szybkoscia i jaki dystans?

Jezdze duzo dlugi trasy czasem do najblizszego miasta jest 50-100 km,co w takim przypadku sprawdzi sie najlepiej?

Czy spraye uszczelniajace sa wogole cos warte?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na dojazdówce mozesz jechać z prędkością max 80 km/h i możesz smiało dojechać do celu nawet 300 km., zajmuje ona mniej miejsca i możesz jeszcze sporo rzeczy schować pod podłogą bagażnika. Zestaw naprawczy odradzam bo nie zawsze on pomoże (zależy jaka dziura) a nawet jeśli to pozniej jest spory problem aby opone oczyścić od wewnątrz z tego syfu. Normalne koło może być dobrym pomysłem pod warunkiem jak wielkie ono jest i czy nie będzie wystawać ponad wnękę i czy w ogóle wejdzie w obwodzie.
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam koło stalowe 17" 225/45 i jest na styk mowa o sedanie nie wiem jak to wygląda w innych rodzajach nadwozia

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii