Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No ja tez czekam na te minimum 255km/h :).
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

255 ?:] hmm ja tam powyżej 200 nie jeżdżę :]

licznikowe 255 to raczej chyba nie :D z GPSa tak ?

Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano

No autor tematu twierdzil ze 258km/h jechal ...i to chyba licznikowe, bo z GPSu to by musial ok 270km/h licznikowe jechac :lol: .

Nie wiem jak jedzie Coupe, moze troche ma wiekszy Vmax z tytulu plaskiego ksztalu dachu, ale wg mnie roadster z tym silnikiem to max 240-245km/h . Ja jechalem 237km/h licznikowe, moze do 240 by sie dobujal ale to po dlugiej walce.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Rozumię. Nie wiem dlaczego, ale u mnie jak jadę licznikowe 100 to na gps pokazuje 90-91. Może być wina tego że to gps z biedrony ?:]

Gdzie wy z taką prędkością jeździcie w naszym pięknym kraju ? na autostradzie niby równo, ale ja tam się cykam zapierdzielać bo już miałem sytuację, że z 180 musiałem gwałtownie hamować bo pan w pięknym Tirze postanowił nagle wyprzedzić innego TIRa...

Opublikowano

Na autostradzie :P :wink: .

Ale tam jazda jest potwornie nudna, jedzie sie tak idealnie ze prawie zasypialem jadac pare km te w przedziale 220-vmax.

Najbardziej to sie trzeba tajniakow bac ;).

Opublikowano

Heh no tak :D ja nie lubie autostrad :] tzn często używam, ale nie jest to nic przyjemnego :]

Co do tajniaków to wole się spotkać z nimi niż z naczepą TIReczka :D