Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy opłaca się bardziej kupić oddzielny grot, wyjąć elektronikę ze starego kluczyka, wszystko przeprogramować - czy jest gwarancja,że będzie śmigał, czy lepiej z bólem serca oddać parę stówek do serwisu i mieć z głowy??

Znacie jakiegoś dobrego fachowca,który mi wszystko zaprogramuje, najlepiej woj.łódzkie,mazowieckie, kujawsko-pomorskie?

Podajcie linki do pewnych aukcji grotów, kluczyków pilotów, gdzie to będzie działać!

Auto - E39 model po lifcie 520i rok 2000 z grudnia. Pozdrawiam

Opublikowano

Dorobisz sobie grot ,wrzucisz bebechy i ma śmigać.Jak masz stare bebechy wystarczy tylko programowanie samemu w samochodzie bez kompa i żadnego kodowania :mrgreen: .Opłaci ci sie bardziej ta opcja niż dorabianie w ASO(700-800zl) :cry2: .Także nikt :nienie: nie jest ci potrzebny do zaprogramowania,zrobisz to samemu, banalnie łatwo i szybko.POzdr

PS o programowaniu kluczyka jest sporo postów,jakbędziesz chciał to ci podam.Kto dorabia u w twoich terenach nie mam pojęcia-poszukaj dobrze,albo czekaj na podpowiedzi kolegów z forum :cool2: .