Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam.

Od dawna denerwowały mnie 'martwe' klawisze na kierownicy od telefonu. Niestety inwestycja w instalację fabryczną BT ze względu na koszta nie wchodziła w grę, kupowanie jakiś zestawów z demontażu na allegro i rzeźba z kablami w aucie też odpadała.

Kupiłem okazyjnie nowy zestaw za 300zł. Wszystko plug&play, nic się nie 'psuje' w oryginalnej instalacji, instalacja prosta, posiłkowałem się http://www.bokchoys.com/differential/diy_parrot_bluetooth.htm ;) . I teraz najlepsze :mrgreen:

Działa to mega, super zajefajnie !!! :cool2: System dzięki Connect2 jest widoczny w aucie jak oryginalny zestaw, wycisza radio, wyświetlacz w radiu pisze PHONE jak używa się telefonu ale nie tylko. ;)

System rozpoznaje dzwoniącego /jak go mamy 'wrzuconego' w system/ i ... mówi kto dzwoni, daje się to obsługiwać GŁOSOWO /oprócz kierownicy/ , po prostu mówimy TELEFON /dowolne słowo które sobie wcześniej zdefiniujemy/ , po czym przypisany znacznik głosowy do osoby i telefon wybiera numer. Jestem zadowolony z tego zakupu niesamowicie i polecam wszystkim.

Pozdrawiam.

Aha, parrot gada po polsku ;)