Skocz do zawartości

320d - Problem z odpaleniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Dzis rano chcialem odpalic swoje E46 330d. I nic z tego wsiadłem do samochodu przekręciłem kluczyk wszystkie kątrolki gasną rozrusznik normalnie kręci jednak auto w żaden sposób nie zapali :cry: (wydaje mi się ze nie dostaje paliwa próbowałem plakiem zagadało i zgasło). z góry dziękuję za pomoc
Opublikowano
zapowietrzanie się układu spowodowane awarią zaworu zwrotnego na powrocie pompy VP44. Sprawdź czy masz pęcherze powietrza w wężyku zasilającym, czy po przekręceniu kluczyka słychać buczenie. Jaki poziom paliwa w zbiorniku??
Opublikowano
zapowietrzanie się układu spowodowane awarią zaworu zwrotnego na powrocie pompy VP44. Sprawdź czy masz pęcherze powietrza w wężyku zasilającym, czy po przekręceniu kluczyka słychać buczenie. Jaki poziom paliwa w zbiorniku??

thX za podpowiedz również to podejrzewałem ale prawdopodobnie zajechałem pompe wtyskowom bądz sterownik pompy :duh: