Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ze spalaniem 15 do 16l na 100km po podlaczeniu do kompa pokazalo ze wtryski przynajmniej 3 z nich mam do wymiany ale jednoczesnie pokazalo ze wszystkie sondy maja problem jak i przeplywomierz moje pytanie jest takie jezeli ktos cos wie, czy przez to ze wtryski sa nie halo to pozostale wymienione czesci moge szalec? i czy po wymianie wtryskow jest mozliwosc ze wroci wszystko do normy

e39 520i 99r

dzieki za pomoc

Opublikowano
Jasne kolego że moze ale też nie musi.Propozycja-wymień najpierw wtryski,jezeli potem wywali ci błędy(chociaż wątpie)to przepatrzysz dalej.Zdanie mam takie ze przez te wtrychy pogupiały wszystkie czujki i przepływka,to jest jak z człowiekiem-dobrze pochlasz,boli wątroba jak ciort,pobiorą krew i jak nie powiesz ze wczoraj dałeś czadu powiedzą że masz zapalenie wątroby typu C-100% :mrgreen: To samo w wozie komp sam teraz nie wie co to za mieszanka?POzdr