Skocz do zawartości

318d -sygnał dzwiekowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W mojej kochanej buni zaczął wydobywać sie dźwięk o sygnale pik pik pik…..

Jest to dźwięk słyszalny po odpaleniu i cały czas w trakcie jazdy. Sprawa jest dość denerwująca, bo nie zagłusza jej nawet radio 

Moje pytanie jest takie czy ktoś może spotkał się z problemem? Chce tylko dodać ze mam spalone dwie czujki od parkowania …….no i problem zaczął się dokładnie po zmianie opon, o ale chyba to nie przez to?Za wszelkie porady jak pokonać problem góry dzięki.

Opublikowano
Witam

W mojej kochanej buni zaczął wydobywać sie dźwięk o sygnale pik pik pik…..

Jest to dźwięk słyszalny po odpaleniu i cały czas w trakcie jazdy. Sprawa jest dość denerwująca, bo nie zagłusza jej nawet radio 

Moje pytanie jest takie czy ktoś może spotkał się z problemem? Chce tylko dodać ze mam spalone dwie czujki od parkowania …….no i problem zaczął się dokładnie po zmianie opon, o ale chyba to nie przez to?Za wszelkie porady jak pokonać problem góry dzięki.

moze reczny masz zaciagniety ...?

Opublikowano
  • Autor
nie nie reczny wydaje troszke dłuższy dzwiek a to jest krótkie pik pik pik
Opublikowano
Dwie rzeczy. Łatwiej będzie komuś powiedzieć czy spotkał się z takim dźwiękiem u siebie jeśli go usłyszy, więc jeśli nie jest to problem nagraj go. Poza tym nawet INPA czyli diagnoza komputerowa da Ci odpowiedź co to może być. A tak ode mnie nie masz kontroli zapiętych pasów? Nie pojawia się żadna kontrolka na zegarze?
Opublikowano
  • Autor
No cóz wychodzi na to ze przyczyna lezała w spalonych wszystkich czujkach parkowania