Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przeszukałem szukaja ale odpowiedzi nie znalazłem. Proszę więc Kolegów o pomoc. Pytanie brzmi: Czy kanapa od e34 touringa będzie pasować do sedana. Stara sedanowa kanapa nie jest dzielona. Dodam jeszcze, że to 524td z 91 roku jeżeli mogło by to coś pomóc. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

Według mnie nie podejdzie. Inne sposoby mocowania oparć, inne miejsca mocowania pasów i zapięć do pasów.

Może na upartego byś to i przerobił jakoś ale rzeźba straszna by była. Gra nie warta świeczki - pod dostatkiem jest sedanowych kanap z rozbiórki, a ceny nie porażają.

http://img221.imageshack.us/img221/3032/clipboard02zn2.jpg
Opublikowano
moim skromnym zdaniem też za ciort nie podejdzie ... tak jak napisał kolega Gizbern mocowania to jedno ale też kształty są troszkę inne pamiętaj że kombi jest bardziej prostokątne i równe a w sedanie opada linia wraz z szybą więc kształty nie te (chodzi o górną część kanapy tylnej) bo same fotele kierowcy i pasażera to powinny wejść bez problemu /... lepiej tak jak jeszcze raz powiedział kolega Gizbern poszukaj w rozbitkach nowych i dzielonych koszty nie są porażające a będzie na 100 % pasowało ...

Grubo albo Wcale...

FWD Is For GAY :P

http://www.youtube.com/user/Pienio21?feature=mhum#p/a

Opublikowano
Dzięki za szybką odpowiedz. Poszukam kompletu do sedanu. Problem polega tylko na tym, że szukam szarych :( a te są znacznie mniej popularne
Opublikowano
szare i beżowe to POL biedy... ja szukam orginalnych BRĄZOWYCH z 89' roku na przód bo troszke przetarte i mam bez podłokietników a chce Z. nigdzie jeszcze takich nie widziałem :cry2: