Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, mam taki problem a mianowicie próbowałem wyprać fotele w autku i miałem odpiętą "matę obecności pasażera" i przekręciłem zapłon niestety :( teraz za każdym włączeniem zapłonu i przez kilka minut jazdy świeci się lampa od poduszki powietrznej :cry2: Próbowałem już odpiąć na dłuższy czas akumulator ale nic nie pomogło. Da się jakimś domowym sposobem skasować ten błąd ? Bo przymierzam się do sprzedaży i jak ktoś to zobaczy to zaraz stwierdzi, że poduszki niema czy coś w tym stylu :shock: Dodam jeszcze tylko, że autko jest z 1996 roku :) Pozdrawiam i z góry dziękuje za podpowiedzi !
Opublikowano
Raczej tylko wykasować.Czyli podpiąć pod kompa u mnie taki zabieg 50zł.Poducha to nie inspekcja ,żeby drucikiem wykasować,ale niech się jeszcze ktoś wypowie.Możesz jeszcze wyjąć kontrolkę od poduchy i już się nie zaświeci :wink: Ale to nie ładnie tak robić :nienie: