Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. chcialem kupić BMW ale jestem nowy i nie znam sie jeszcze na BMW. O co chodzi z vanosem i czy to jest silnik Vanos. potrzebuję tez opinii czy warto kupić auto z silnikiem vanos, o kosztach i awaryjności.
Opublikowano

Chodzi o to, że:

- nadałeś zły tytuł;

- takie informacje bez problemu można na tym forum znaleźć, wystarczy użyć wyszukiwarki u góry po prawo.

Opublikowano

@kubakca320

Myślę że nie ma co koledze pisać że to samochody bezawaryjne, tak można by pisać jeszcze 10 lat temu, lub o własnym samochodzie w którym wykonało się już kilku napraw, no bo co jak co, ale poprzedni właściciel to największy problem aktualnego właściciela i trudno znaleźć jakąkolwiek e36 w przyzwoitym stanie, elektroniki jest dużo i czasem trudno zdiagnozować usterkę, stąd cała masa pytań np. o falujące obroty, a możliwych przyczyn tyle ile czujników i jeszcze więcej,niemało jest też pytań o remont silnika, jak ktoś kupował bmw z mocnym silnikiem to nie po to przecież żeby praktykować eco-driving.

Oczywiście powtarzam się, bo na podobny post odpisywałem jakieś 4 dni temu.

Ale podsumowując, żeby znaleźć e36 w dobrym stanie z 6 cylindrami trzeba mieć jakieś 10-15k a nawet więcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.