Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chciałbym wpisać do pamięci telefonu jakieś numery,ale nie umiem! Wiem jak wejść w menu,odblokować,zmienić język,ustawić różne pierdoły,skasować numer,ale nie wiem jak wpisać coś do pamięci.W aucie mała navi,telefon w podłokietniku duży na kablu(mały opis mojego tel. bo słuchawek widziałem kilka rodzaju;w górnym lewym rogu klawiatury klawisz ''MR" obok narysowana koperta i małym drukiem ''menu'' obok ''M+'' pasek poniżej od lewej; słuchawka koniec rozmowy obok ''STRZAŁKA i mute'' obok ''C i alpha'',reszta to tak jak inne). Dodam,że jak nacisnę taką kombinacje:strzałka potem C to telefon zawoła:enter name, jak wpisze to name to nic dalej się nie dzieje,a życie mojej słuchawki jest wtedy bardzo zagrożone. Pomocy.Auto z 1996.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jak ktoś jest w stanie podpowiedzieć będę wdzięczny - chodzi o uruchomienie telefonu w samochodowej słuchawce w podłokietniku. Telefon nie rozpoznaje karty sim - czy trzeba zdejmować jakieś sim-locki, czy też przestrajać go. Jeśli tak - czy można to zrobić samemu lub jaki jest tego koszt i gdzie ? Dzięki i pozdrawiam!
Opublikowano
witam, pod słuchawka działaja karty sim tylko starego typu poprostu inny czip ,karty starszego typu maja inna wielkosc czipu niz nowego typu z tad taki problem natomiast w bagazniku jest modem telefonu tam tez wchodzi cala karta i czyta wszystkie rodzaje kart i wszystkich sieci,modem znajduje sie po lewej stronie po otwarciu boczku koło zmaczniacza i zmieniarki,jak cos to chetnie złuze pomoca pozdro
Opublikowano
Dzięki wielkie za pomoc Brazyl, faktycznie włożyłem kartę do mdemu w bagażniku w miejscu gdzie powiedziałeś i wszystko śmiga jak złoto. Fajnie, teraz bez stresu będę mógł prowadzić rozmowy przez system nagłośnieniowy. Pozdrawiam !