Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam wszystkich

mam pewien problem ,gdyz bylem u mechanika na wymianie termostatu i plynu w chlodnicy i dopatrzyl sie ze jest ułamany kruciec przy głowicy pod kolektorem ssacym.mechani jak to mechanik kazal objezdzic sklepy z czesciami moze da sie dokupic ale okazuje sie ze ten kruciec jest zintegrowany z głowica i teraz nie wiem co robic powiedzial ze da sie to jakos naprawic sprubuje tam cos nabic czy cos.jesli ktos mial podobny problem lub orjetuje sie czy da sie to jakos naprawic bez wymiany głowicy to bede bardzo wdzieczny .pozdrawiam

Edytowane przez turpic09
Opublikowano
Skoro króciec jest częścią głowicy, to na 99% nie kupisz króćca, wątpię, żeby ktoś przewidział wycinanie i wspawanie części głowicy.
Opublikowano
nie chodzi mi o spawanie czy wycinanaie ,tylko o na bicie na ten ułamany kawałka jakiej rurki albo czegos i załozenie weza który idzie do nagrzewnicy??? czy to ma sens