Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zadam pytanie z serii głupich, ale pytam na poważnie:]

Mam w e46 navi 16:9 MK4. Właśnie jestem w trakcie ściągania nowej mapy (bo mam w aucie mapę z 2007 roku) no i zastanawiam się nad ściągnięciem nowego softu. Tylko teraz mam pytanie - po co się ściąga nowy soft? Czy ten który mam nie wystarczy? Czy w nowszym sofcie jest ładniejsze menu, lepsza funkcjonalnośc czy może coś innego? No i jeśli opłaca się miec w navi jak najnowszy soft to może ktoś napisac jaki najlepiej ściągnąc? :D

Wiem, że to pytanie laika, ale na prawdę zastanawiam jakie są zalety jak najnowszego softu?:]

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Witam

Im nowszy soft tym ładniejszy wygląd i tym szybciej navigacja pracuje! Szybciej się wczytują dane, adresy i ogólnie żwawiej śmiga! Różnica kolosalna

Opublikowano

Dzięki za pomoc.

A mógłbyś może polecic jaki najnowszy soft najlepiej wgrac do nawigacji w e46? Nie chodzi mi o spolszczenie tylko o soft.

Jest to nawigacja 4-1/60. Pozdrawiam

Opublikowano
Najnowsze jest V32 ale z tego co ludzie mowia na forach to nie wnosi wiele do MK4 bardziej uaktualnia MK3. Wystarczajaca aktualizacja bedzie V31