Skocz do zawartości

szyberdach - nie mogę otworzyć...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pozdrawiam wszystkich moi drodzy czy wy potraficie mi powiedziec co mam zrobic nie moge otwierać szyber dachu ponoć mam pozrywane linki ale pisze ponoć bo jak mozna to stwierdzić nie otwierając dachu pewien blacharz powiedział mi że muszę kupić naj lepiej cały szyber no i ja szukam ale nie potrafię znależdż moze wiecie gdzie mogłbym kupic uzywany ale sprawny szyber dach do e-36 z roku 92 na korbę blaszany jak ktoś wie co z tym fantem zrobić pomóżcie z góry dzięki Pozdrawiam :cry:
Opublikowano

Problemy z szyberdachami w E36 rozwiązuję w taki sposób, że:

- najpierw umawiam klienta na demontaż samej płyty szyberdachu celem ocenienia szkód

- zamawiam poszczególne podzespoły, chyba ze ich wartość przekracza cenę drugiego używanego szybera

- na czas zamówienia klient zabiera auto i wraca do domu oczekując na części,

-wymieniam je gdy już przyjdą i uruchamiam pracę szyberdachu.

Opublikowano
czesc robert bo chyba tak masz naimie z tej strony tomek dziekuje ze odpisałeś na moj problem byl bym bardzo wdzieczny zebys powiedzial mi gdzie moge naprawic ten moj dach rozumie ze u ciebie ale podaj adres i jezeli mozesz to chociaz w przybliżeniu ile moze mnie to kosztowac podaj dolną i górna granice bardzo dzieki za odpowiedz POZDRAWIAM