Skocz do zawartości

zmiana lamp...zdjecie zderzaka? pomocy samemu czy specjalist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kupiłem lampy do pre z lci pomóżcie jak je założyc? jak zdjac zderzak duzo z Tym roboty samemu To zrobic czy isc do jakiegos blacharza albo cos ? pomocy bo nie wiem co mam robic Teraz:P
Opublikowano

Było, było, było :search: :search: :search: zdjęcia i opis masz np na e90post.com wystarczy poszukać.

Zdjęcie zderzaka trwa 5 minut.

Opublikowano
szukam i niemoge znaleźć a potem bez problemów sie go założy czy sa jakies problemy a jak zdjac lampy izałożyc z lci bo mam pre bardzo prosze o pomoc bo nie chce wydawac kasy na jakiegos mechanika wole zainwestowac w e90:D prosze pomóżcie dokładnie jak TO zrobic :D:P
Opublikowano
Trochę "brzydko" Ci odpiszę bo Ty też ewidentnie nie pofatygowałeś się żeby poszukać - zainwestuj trochę czasu w przeszukanie forum. Sam opisywałem co i jak trzeba zrobić, a przede mną co najmniej kilku kolegów robiło to samo. Zdjęcie zderzaka za pierwszym razem to jakieś 30 min. (po kilku razach to 5-10 min.), montaż lamp to też pikuś... Najtrudniejsze i najbardziej czasochłonne jak widać jest odnalezienie tych informacji na forum.
Opublikowano
nie no szukam i nawet Twoje posty przejrzałem i nie widze nie moge nic znaleźć jak wymienic lampy czy jak zdjac a potem założyc zderzak a i jeszcze jedno wystarczy ze potem Tylko przykręce lampe i podłacze przewody i bedzie wszystko ok?
Opublikowano
lampy juz zmienione wszystko poszło ok ale Trzeba zainwestowac Troche wiecej czasu niz godz na schcemacie nie zostały jeszcze wspomniane 2 sróbki przez co prace sie przedłużyły ringi jak i reszTa wszystko super dizała lampy Tez pasuja wiec kto chce zmienic wyczekac ciekawe lampy na allegro kupic Tanio i samemu zmienic nie jest Tak ciezko:D:P