Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mój pierwszy post na tym forum, choć czytam i obserwuję już od jakiegoś czasu.

Jestem w trakcie poszukiwań E60 lub E61 rok 2005-2006 520 max 525 w dieslu.

Wyszperałem takie ogłoszenie.

http://otomoto.pl/bmw-525-skora-navi-C17864284.html

W związku z tym, że już obejżałem chyba wszystkie możliwe portale i ta wygląda mi najlepiej w tej cenie czy możecie rzucić na nią okiem i albo sprowadzić mnie na ziemię, żeby nie jechać ze Śląska kawał drogi po bubel albo potwierdzić moje przypuszczenia, że będzie to dobry wybór?

Opublikowano

Witaj kolego!

Po przeczytaniu tych wątków i odrzuceniu skrajnych wypowiedzi zapewne wiele się dowiesz na temat kupna e60 i związanych z tym rozterek

viewtopic.php?f=73&t=152332

viewtopic.php?f=73&t=130656&hilit=+jakie+e60+

viewtopic.php?f=73&t=143018&hilit=+jakie+e60+

viewtopic.php?f=73&t=139710&hilit=maliny

co do egzemplarza o który pytasz to raczej nikt na odległość Ci nie powie (no chyba że ktoś go zna) co to za ziółko, można jedynie stwierdzić że jest szary ma dziwną kompozycję wyposażenia (najdroższe fotele i navi a reszta :duh: ) i coś było grzebane z zaślepką od haka holowniczego w tylnym zderzaku ( inny kolor) no i to że po ewentualnym kupnie czeka Cię DUŻO czyszczenia.

Opublikowano

Ta konfiguracja rzeczywiście mnie zdziwiła navi professional i manualna klima chociaż widziałem już i takie zestawy. Fotele kuszą :P

Co do zaślepki haka, to też zwróciłem na to uwagę chociaż z dwojga złego lepiej, że z tej strony a nie z przodu. Mnie zastanawia jeszcze jedna sprawa rozpórka na kielichach jakaś taka czysta jest przy mocowaniach...

Co do czyszczenia to zdaję sobie sprawę - samochód wożący dwóch brzdąców nigdy nie będzie ostoją ładu i porządku

Tak przy okazji:

Ogłądałem ostatnio na żywo taką, tylko, że z 2004r. Zdziwiła mnie jedna sprawa na desce cały czas świeciła się ikonka od zaciągniętego hamulca ręcznego - komisant twierdził, że wymieniał klocki i nie skasował inspekcji - czy to powinno się w taki sposób objawiać? Z tego co oglądałem to ikonka serwisowa do klocków powinna wyglądać inaczej.

Opublikowano
...rozpórka na kielichach jakaś taka czysta jest przy mocowaniach...

Bo zapewne trzymali sie tam ogladajacy jak zagladali na silnik ;)-logiczne raczej,nie trzeba szukac w tym sensacji :mrgreen: