Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam otuż dziś rano kiedy jechałem do pracy wszystko było wporządku prędkościomierz działał a popołudniu po pracy odpaliłem auto i ruszyłem i skazówka się już nie podniesła, Reszta wskażników funkcjonuje prawidłowo oprócz ekonomizera który caly czas jest po za skalą, Gdzie ewentualnie szukać usterki i co może być przyczyna ? Jest to dla mnie ważne bo nie chce żeby coś nie funkcjonowało prawidłowo. Proszę o pomoc.
Opublikowano

ekonomizer będzie pokazywał albo max albo zero jeżeli prędkościomierz nie pracuje.

a musisz zacząć szukać usterki od czujnika prędkości w dyferencjale bo się kable lubią urwać lub śniedzieć. jak nie pomoże to zegary na podmiankę a jak też nie to trza szukać w wiązce.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, mam podobny problem, z tym że w oryginalnych zegarach zaczął mi działać tylko prędkościomierz, po zamianie nie działa mi wskaźnik paliwa i prędkościomierz.