Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

jako, ze to moj pierwszy post chcialbym wszystkich serdecznie pozdrowic i odrazu prosic o pomoc.

przeszukalem forum szukajac podobnych tematow, ale widze ze moj jest jednak specyficzny, bo niby mam problem ale tylko czasem tzn nie za kazdym razem no i obroty w sumie nie faluja ( tak 600-900 sie wahaja nie wiecej) :niepewny: tak jak w podobnych sytuacjach bywa...

ale od poczatku... wlasnie kupilem swoje pierwsze bmw e46 320i z 1998r.

od czasu do czasu na luzie cale auto zaczyna wibrowac/ telepac jak oszalale ale obroty wlasciwie nie faluja, nie szaleja.

"od czasu do czasu" tzn na jednych swiatlach tak jest jak opisalem a juz jak dojade do drugich to jest ok.

nie ma znaczenia czy na zimnym czy na cieplym silniku- chociaz na cieplym zdarza sie to czesciej.

dodam, ze auto przyjechalo z wloch i stalo 3 miesiace w komisie zanim do mnie trafilo....

mial moze ktos cos podobnego? bo ledwo kupilem i juz sie zestresowalem...

z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

witam

wykrec kolego swiece i zobacz w jakim sa stanie - jakbys mial watpliwosci to napisz tu jak wygladaja

z autami z wloch roznie to bywa, sam sie o tym przekonalem

Opublikowano

no i teraz doszlo mi cos nowego.

czasem jak dodaje gazu to slysze jakby razem z gazem przyspieszal wentylator, lub cos innego?

nie mam pojecia co? ale sie rozpedza....a potem przestaje?

rece mi opadaja, auto mam 2 dni :zawstydzony:

acha i zajebiscie szybko sie grzeje.

odpalam i za 500m stoi juz temperatura..