Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam e34 525i.

Kupuję komplet instalacji lpg (sekw) ale nie chce sam zakladac bo nie umiem.

Ile mniej wiecej bedzie wynosil koszt takiego montażu u gazownika na zachówd od Warszawy? (Sochaczew, Grodzisk Mazowiecki, Żyrardów, Milanówek i okolicach)

Moze ktos poleci jakiegoś gazownika?

Pozdrawiam.

Opublikowano
Super gazownik jest w Wiskitkach koło Żyrardowa, przyjeżdzają do niego ludzie z całej Polski. Śmiało mogę go polecić. Tam możesz jechać na 100% będzie super założone.
Opublikowano
Jeśli masz swoją instalację, a ty masz to koszt będzie podobny do Białostockiego 500zł. Pozdrawiam. Sory że napisałem w tylu postach, ale musiałem zareklamować człowieka bo naprawdę jest uczciwy i ma pojęcie o robocie.
Opublikowano

Czyli ok 2000 to będzie koszt instalacji + montaż?

A jak mam instalke to ok 5 stówek, tak?

Podasz jakiś namiar na tego gazownika? Adres i telefon?

Pozdrawiam.

Opublikowano
Tak zgadza się, no może troszkę ponad 2000tyś. Chyba że coś się zmieniło w cenach, ale i tak tam warto założyć. Adresu nie znam i nr tele też nie mam, ale jak pojedziesz do wiskitek jest tam tylko jeden gazownik i każdy wie o kogo chodzi. Zapytasz ludzi że chodzi o tego co z całej Polski do niego przyjeżdzają i każdy wskaże ci drogę. Ja postaram się tam podjechać i wziąć namiar ale nie obiecuję bo naprawdę jestem zajęty. Pozdrawiam