Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam zamiar zmienić oryginalne radio w swoim aucie na taką oto nawigacje http://allegro.pl/bmw-e39-x5-gps-dvd-tv-win-6-0-i1515398344.html, stąd moje pytanie czy ktoś to widział jak działa? Jakaś opinia?

Dla mnie to jest świetna sprawa, odtwarza praktycznie wszystko a do tego AutoMapa :) a to już nie w kij dmuchał. Poradźcie coś :)

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Zwykły chiński szmelc....

Wiele się po tym nie spodziewaj :norty:

Opublikowano
No właśnie przeglądalem jeszcze inne fora i zbiera raczej dobre opinie. Mówią że jeżeli się nie popsuje w ciagu 3 miesiecy to będzie działać i działać.

4.0 V8 LPG 4 gen

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Mój kolega to zdemontował bo go drażniło.....

Działa jak każdy chiński badziew.

Niezawodna jest tylko nawigacja a z resztą to równie bywa.

Ja bym nie montował ale tym nie musisz się kierować :D

Opublikowano
Ok, dzięki :) w sumie to własnie na nawi mi zależy najbardziej i muzyce, reszta dodatek którego mogłoby nie być.

4.0 V8 LPG 4 gen

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Z muzą to też raczej tak sobie, napęd DVD pada dość szybko pozostaje USB ale jakość też chińska.
Opublikowano
Hmm musze przyznać że z chęcią bym tego posłuchał jeszcze. A widziałem że zamiast USB jest wejście na 2 karte pamięci w niektorych, może coś takiego poszukać.

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Kupiłem kiedyś monitor do samochodu podwieszany chiński no-name i musze przyznać że działa lepiej niż kumpla Alpine za niewiadomo jaką kase :) nigdy z nim problemów nie było. Możliwe że się akurat taki egzemplarz trafil.

4.0 V8 LPG 4 gen

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

To tak jak z Mantą.

Trafisz to działa nie trafisz to trzy razy wymieniasz...:(