Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem jest taki że w E39 97rok nie włącza się monitor 4:3. bezpieczniki sprawdziłem próbnikiem wszystkie ok. Na czytniku navi świecą się diody płytka wychodzi. Radio też działa. Tylko nieszczęsny monitor martwy. Gdzie jeszcze szukać przyczyny (poza walniętym ekranem LCD)?

Jeżeli temat już gdzieś był to proszę o linka bo ja nie mogę nic znaleźć.

Opublikowano
Witam. Mój problem jest taki że w E39 97rok nie włącza się monitor 4:3. bezpieczniki sprawdziłem próbnikiem wszystkie ok. Na czytniku navi świecą się diody płytka wychodzi. Radio też działa. Tylko nieszczęsny monitor martwy. Gdzie jeszcze szukać przyczyny (poza walniętym ekranem LCD)?

Jeżeli temat już gdzieś był to proszę o linka bo ja nie mogę nic znaleźć.

Czy ekran się podświetla ? Czy jest całkowicie martwy ?

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Całkowicie martwy.

Witam, sprawdz kolego pod słonce albo latarka zaswiec na niego jak zobaczysz na nim cokolwiek to znaczy ze tylko podswietlenie padlo. tyle ze to własciwie oznacza wymiane na inny. Naprawa zupelnie nie ekonomiczna. Swojego szukałem z pół roku ale trafil sie na allegro za 250zł, dziala juz ponad rok bez problemu.