Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem od kiedy zakupilem moje bmw nie dziala mi kluczyk nie wiem co moze byc tego powodem moze kodowanie czy cos moje bmw to e38 730d 2001r czekam na wasza pomoc :)
Opublikowano
Wizyta w serwisie Cię nie minie, bo kluczyk w poliftowej koduje tylko serwis...
Opublikowano

a1410 kolega grubo sie myli ja mam po lif i sam sobie koduje. A wiec troszke cierpliwoasci gdy czytales regulamin to pisalo aby szukac tematow a o kodowaniu kluczyka bylo ich conajmniej z 3 wiec torszke trzeba poszukac.

sproboj tak jak facet na filmiku jak nie pomoze bedziemy kabinowac inaczej

Opublikowano
no ja mam taki sam kluczyk jak Ty, sproboj wiec tak wsac kluczyk do stacyjki przekrec na pozycje 2 poczekaj 5sek wyjmij kluczyk i on trzyma guzik do zamykania drzwi a naciska kilkakrotnie guzik do otwierania i czeka, ok 15 sek a ty zrob odwrotnie jak nie dziala Ci w ten sposob czyli trzymaj guzik do otweirania i naciskaj kilkakrotni logo na kluczyku i odczekaj te 15 sek moze pomoze w ten sposob. Te kluczyki sa nierozbieralne nie proboj wymienic w nim bateri podobno bateria laduje sie gdy kluczyk jest w stacyjce ale to tylko moja teoria.