Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem czy to właściwy dział ale chyba tak. Mam takie pytanie bo szukam dużo po googlach i na forum ale nie mogę konkretnych odpowiedzi znaleść. Posiadam na stanie silnik z okablowaniem, ews, sterownikiem od E46 2.8i. Teraz takie pytanie. Włożenie silnika dam rade. Ale chodzi mi głównie o elektrykę. Z czym będzie problem? Jak go odpalić? Wiązka w E46 jest podobna niż w E36? Co trzeba przerabiać prócz pedała gazu elektrycznego? I jest wogóle sposób na tem elektryczny pedał gazu? Poradzcie mi bo zależy mi na tym bardzo! Nie wiem czy się w to ładować mam wszystko praktycznie ale boje się że wywale silnik mój m50b25 wsadze 2.8i z E46 i nie podłącze go czy nie odpale...

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano

jak masz wywalac m50b2,5 to daj znac :norty:

jesli masz dostep do narzedi kanalu lub podnosnika to w czym problem?

a jesli chodzi o podłączenie elektroniki to raczej nikt sie jeszcze tym nie zajmował.

przewaznie swapy były robione np do e36 1,6 montowałęs silnik od e36 2,5.

u ciebie juz wyzsza pólka. widze ze juz pedał gazu elektroniczny,

no nie wiem kombinuj, :cool2:

Opublikowano
W ciul osób się w to bawiło, tylko nikt nie opisał dokładnie jak zrobić elektronike. A silnik wstawić to jest pryszcz przy elektronice. Wywalam napewno na dniach m50b25. Jak cos pisz pw o co chodzi

Pozdrawiam,

Maks