Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wiem ze pelno juz bylo pisane o tym na forum. Chodzi mi i update do MK4 ogolnie wiem tylk otyle ze navi w settings pokazuje cyferki 4-1/30 czyli MK4 kolor wyswietlacz i wersja softu 30. Chcialbym zrobic update dla nawigacji co by byl widok z perspektywy - wlasnie sciagam w celach pogladowych mapy "BMW Road Map Europe 2011 High" wiec mapy mam-bede mial Chodzi mi o ten update jak co i gdzie zrobic by go zainstalowac. Z gory dziekuje za pomoc
Opublikowano
Spoko mam V31 od kolegi "ccfj1" ze stronki (http://www.xoutpost.com/electronics/navigation-system/61516-night-mode-now-available-here.html) jako ze V32 nie wnosi nic do MK4 olalem ta aktualizaje. Sciagnalem mapy 2011 Hight tylko mam problem bo ostrzegania o kamerach nie dziala tzn wogle nie mam ikonek ani ostrzegania. CZy to musi byc w mapach czy w uaktualnieniu. (w menu mam wlaczone speed cam warning)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Perspektywy nie mialem (dziwne ale prawdziwe) dlatego tez naszukalem sie softu i map. Ale znalazlem przerobilem i teraz juz nawet informuje o kamerach (dlaczego tego nie ma w orginalnym oprogramowaniu tego nie wiem??). Wszystko z forum link w poscie powyzej. Musze jescze pogrzebac i przerobic V32 tak by dzialalo poki co uzywam przerobionego V31 od kolegi "ccfj1" z wczesneij wspomnianego forum. :mrgreen: