Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie a ja wpadłem na taki pomysł i sciągłem ramie uciolem szlifierką i je przyspawałem,wygląda identycznie jak od pasażera.Po problemie pozdrawiam :mrgreen:
Opublikowano
Ja także rozwiązałem mój problem. Raz kupiłem wycieraczki z BOSCHa a teraz tylko pióra zmieniam i jest git:)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja tez tak zrobiłem, tyle że do oryginalnej włożyłem samą gumę. Kszt w zasadzie śmieszny, 6 zł za gumę do TIRa, bo wyszło, że długość od kierowcy jest 61cm, a od tira miała 62 :)). I teraz jak trzeba, to odwiedzam sklep z cześciami do samochodów ciężarowych. :) Pozdrawiam, posiadaczy BMW :)
Opublikowano
Kupuję zawsze tanie "banany" w auchan czy macro (zależy co akurat bliżej). Też mam z lewej strony "odwrócone" U i nie miałem problemów z założeniem tych wycieraczek. Trzeba trochę się nagimnastykować ale w zestawie jest chyba z 4 rodzaje plastyków do różnych rodzajów mocowań, i któreś zawsze pasuje :) Niestety od strony kierowcy trochę to nie zdaje egzaminu przez brak spoilerka. I nie jest on po to by dociskać bardziej wycieraczkę, tylko by podczas pracy wycieraczki, w jej skrajnym położeniu przy lewej krawędzi szyby, nie nawiewało z powrotem dopiero co zmytej wody. Dlatego następnym razem zdecyduję się na coś bardziej "fabrycznego".
http://i.imgur.com/CgYlyQw.jpg