Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale skoro uwazasz ze takie cos to smieszne pseudo zloty i sie przyjezdza beznadziejnym e30 i pali gume...

Zeby bylo jasne pisze teraz o beemka-klub. A wlasciwie nie bede nic pisal tylko podaje link: http://slave.e-edukacja.pl/~darcoe28/forum/viewtopic.php?t=9870

po fotkach widac ze chlopaki dobrze sie bawili ''palac gume na skrzyzowaniu''. W ogole szkoda pisac :duh:

Opublikowano

Ale skoro uwazasz ze takie cos to smieszne pseudo zloty i sie przyjezdza beznadziejnym e30 i pali gume...

Polecam z tego linku http://slave.e-edukacja.pl/~darcoe28/forum/viewtopic.php?t=9870 3 post - filmik:

http://www.pluton.neostrada.pl/filmy/HPIM1010.MPG

Nic tylko :clap: :clap: :clap: :duh: :duh: :duh:

Opublikowano

Hmmm.. wydaję mi się że rozmijamy się z tematem. Z tego co rozumiem ten link jest do zlotu beemka-klubu, a co kto robi ze swoją beemką to już jego sprawa. Nie możemy uogólniać że skoro beemka pali to trzeba rezygnować ze spotkaniem z innymi klubami.

P.S. to nie było spotkanie na parkingu, tylko później beemka pojechała na placyk

P.S.2 Na tym forum też jest sporo osób palących gumę a ja tam delikutaśny nie jest popatrzeć mogę, na filmach po 23ciej też się nie boję. :nienie:

Pozatym nie wszyscy z e30 są palaczami gumy:)

Opublikowano

Do niedawna jak już wspominałem na forum byłem właścicielem Mitsubishi Eclipse, należałem i wciąż należę do Mitsubishi Eclipse Klub Polska, byłem na 3 zlotach, m.in. w Krakowie, Warszawie i w Kielcach, gdzie szaleliśmy po torze. Poznałem tam mnóstwo fajnych ludzi z którymi mam do dzisiaj świetny kontakt. Na początku żartowali sobie ze mnie że zamieniłem Eclipse na e36, ale po mojej wizycie na torze kielce, każdy uszanował moją decyzję :mrgreen: jednocześnie pozostając miłośnikiem swojego pojazdu. Konkluzja: nie rozumiem tego ekstremizmu, BMW robi porządne wozy, Mercedes również, Porsche to też masakra, dla mnie to święta trójca, ale uważam że prawdziwi znawcy motoryzacji nie powinni się ograniczać tylko i wyłącznie do 1,2 czy 3 marek. W takim wypadku nigdy by nie powstał taki program jak np. 5gear. Zlot razem z Mazdą, pewnie że tak, będzie to okazja do spotkania się z innymi właścicielami BMW i do poderwania dziewczyn z Mazdy :cool2: Gdzie i kiedy ?

Pozdrawiam

Miker :twisted:

M3 - I K E R
Opublikowano
Pułkowniku idąc tym tokiem myślenia w BMW zawsze będziesz wyglądał jak złodziej i dresiasz :duh: :nienie: Jeżdżąc Mercedesem E55 AMG mogę mieć ksywe taksówkarz :cool2:
M3 - I K E R
Opublikowano
nie rozumiem tego ekstremizmu, BMW robi porządne wozy, Mercedes również, Porsche to też masakra, dla mnie to święta trójca, ale uważam że prawdziwi znawcy motoryzacji nie powinni się ograniczać tylko i wyłącznie do 1,2 czy 3 marek.

Popieram w całej rozciągłości :cool2:

Parafrazując - jedni wolą blondynki, inni wolą brunetki, ale najważniejsze, że wszyscy są świśnięci na punkcie kobiet :twisted2: :twisted2: :twisted2: :D

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

Brawa dla Panów za dobre gadanie.

Nie wiem czy już wspomniałem że jak ktoś nie chce zlotu z np. z klubem-X to oczywiście że go zrozumiem jak poda jakieś konkretne argumenty co do ludzi z tego właśnie klubu, albo sposobu organizacji tegoż klubu, zna ich wie jacy są, nielubi kogoś, ma złe wpsomnienia itp... ale że nie bo to nie BMW.... no comment :mad2:

Opublikowano
Przeczytałem temat troszkę dogłębniej i zastanawiam się nad jedną rzeczą, mainaowicie mowa jest o wspólnym zlocie a wy zastanawiacie się co te marki mają ze sobą wspólnego. A co to ma do rzeczy?

Ale podopowiem wam BMW i Mazda - to firmy, produkujące samochody, powaznie. Również sa to dwie marki. Powiem wam nawe że mają po 4 koła, serio! produkowane są ze sali, mają nawet silniki z przodu, i kierownice, również są na benzyne, Obydwa fajnie przyspieszają.

Ale jakie to znaczenie , wg mnie liczy się pasja nasza i ich. Jak już pisałem, chyba nie rozmawiamy tylko o samochodach?

Marco napisał jakie wspólne tematy będziemy mieć. A czy wszyscy Twoi znajomi z pracy, szkoły, dawnych lat, sąsiedzi jeżdżą BMW???

Dziwi mnie taka niechęć do innej marki... a raczej do użytkowników innej marki. Czy My właściciele BMW widzimy tylko ludzi z BMW i samochody BMW?

Nie napisałem tego posta żeby was namówić na wspólny zlot. Była to jedynie moja refleksa,

:clap: dobrze powiedziane