Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Uruchomiłem poprzez wsadzenie karty :D jakiś czas temu telefon w samochodzie i jestem z niego bardzo zadowolony. Ale mam dwa pytania:

- czy brak podświetlenia wyświetlacza oznacza awarię podświetlenia, czy ten typ tak ma?

- do czego służy w podstawce telefonu przełącznik O - I, przełączany lewo, prawo. W obu pozycjach wszystko działa tak samo, chyba, że coś przeoczyłem.

Patrzcie w lusterka, BMW są wszędzie!
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Ponieważ pytania nadal aktualne, dodam jeszcze jedno: jak rozebrać ten aparat?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zawzięty antykwariusz :) :) niestety nie umiem pomóc ale tak btw; widziałeś może nokie dziewiątkę? albo inny fajny NOWY aparacik? są naprawdę super, mówię ci, co najmniej tak dobre jak siemens na podwójnym bicie :mrgreen:
Opublikowano

I kto tu jest zawzięty... :)

Absolutnie żadna zmiana nie wchodzi w rachubę. Był BIT i tak ma zostać, tylko kwestia kilku szczegółów do wyjaśnienia.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
spoko, kumam w czym rzecz, przeryłem dziś nawet całą istę ale o wszystkich aparatach tel. jest tylko na temat wymiany, stare aparaty nie są już dostępne, ogólnie kicha, co kogoś pytasz to odpowiada, wiesz, coś w stylu moich poprzednich wpisów czyli "kup pan ajfon" no ale powodzenia życzę bez podteksów :cool2: