Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
insrukcji nie posiadam jedynie moge podpowiedziec jak wejsc w menu ustawien telefonu jak zmienic poszczegolne funkcje,mam na mysli telefon orginalny bmw
Opublikowano
Ja bym się z checia dowiedział jak wpisywać numery w książke kontaktów, bo coś mi nie idzie wcale.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Witam,ja mam e39 z 96 roku.Telefon to ten duży na kablu w podlokietniku i małą navi. Nie mam pojęcia jak wykasować stare kontakty i wpisać nowe,słyszałem,że moge też odbierac sms-y.Karta działa tylko w czytniku w bagażniku.Wszelka pomoc mile widziana.
  • 1 rok później...
Opublikowano

odgrzewam kotleta.

jesli chodzi o tel to wydaje sie ze moj jest sprawny ale jak wkladam karte (duza play) mowi ze sprawdza karte i tak caly czas. z tego co czytam to jest jeszcze jakas centralka w bagazniku tylko gdzie? pomozecie? gdzie mozna sciagnac manuala do tela? 97" duzy tel w podlokietniku.

pozdr matty!!!

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

Opublikowano
Witam pod telefonem czyta tylko karty starego typu czyli z duzym czipem niezaleznie od rodzaju sieci , natomiast w bagazniczku po sciagnieciu lewego boczku znajduje sie moduł telefonu tez wchodzi duza karta z mała w srodek tak jak pod słuchawke telefonu , tylko modem czyta wszystke karty starego i nowego typu czyli z duzym i z malym czipem we wszystkich sieciach, karte wkładamy czipem w strone bagaznika nie błotnika .
Opublikowano
tak rozumie ale mam tego troche tam i tak za bardzo nie wiem czego sie czepic. :mad2:

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

Opublikowano
powinenes znalesc jak odchylisz lewy boczek to moduł tel powinien byc od tylu jak tylna lampa a obok w przod jest wzmaczniacz audio , a byłbym zapomniał jak odchylisz ten boczek to modem moze byc przykryty czarnym filcem musisz go tylko odchylic , modem poznasz z gory wyraznie widac miejsce gdzie wkładasz karte
Opublikowano
ok dzieki zaraz ide na poszukiwania :)

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

Opublikowano
sukces. tylko jest maly problem. mianowicie wysiwetla mi sie kilka cyfer na wyswietlaczu telefonu i nic poza tym. o co kaman. dodam ze chluchawka nie reaguje na zaden przycisk.

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

Opublikowano

w sumie to chyba sie naprawilo. cyfry sa 260-05 bodajze. jutro sprawdze czy dzialaja wszystkie przyciski. troche z innej manki czy masz moze softa pl do navi 4/3? bylbym wdzieczny.

pozdr matty!!!

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

Opublikowano
to masz dobrze wszystko, te cyfry to poprostu kody sieci np Plus ma 260 - 02 . softa niestety nie mam , bo u siebie nie posiadam navi :((
Opublikowano

aha spoko dzieki za pomoc! :cool2:

pozdr matty!!!

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

Opublikowano
Witam.Mam całą instrukcję od telefonu fabrycznego na kablu wersja do roku 1997.Niestety nie mam możliwości by ją umieścić na forum,więc zainteresowanych zapraszam na PW.
  • 10 lat później...