Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, niedawno zakupiłem kable WN do mojej BMW 93r. E36 z tej aukcji allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1480234344 i dostałem te same, które sa na zdjęciu wszystko gra ale na opakowaniu jest napisane że one są tylko do Volovo. Jak myslicie czy moge na nich jeździc czy raczej zareklamować. mam je teraz założone i autko chodzi normalnie.
Opublikowano

kiedys na plocie bylo napisane Du*a i do tej pory drzazgi z reki wyjmuje. tak po za kontekstem

nie lepiej było dołozyc 100zl i kupic oryginalne beru z czujnikiem i nie miec takich problemow? wygladaja podobnie jak do m40 ( na fot) ale i tak musisz je przerabiac bo czujnika brak.

Opublikowano

@aroarus Na prawdę założyłeś temat po to, żeby dowiedzieć się czy kable WN które dobrze działają są dobre? :D :D :D :D :D :D :D :D

Hmmmm... co by tu poradzić, kup jeszcze kilka kompletów różnych producentów i wybierz najlepsze!

Chociaż kto wie co się stanie po kilku tys km.

Najlepiej byłoby znaleźć numer tej części dla Twojego wozu i porównać z numerem na opakowaniu zakupionych przez Ciebie kabli.

Wejdź na stronę sklep.intercars.com.pl tam wybierz marke/model/wersje/silnik... wejdz w uklad elektryczny->ukald elektryczny silnika->uklad zaplonowy/zarowy->kable i powinni tam miec kable boscha do Twojego wozu, sprawdz ich numer i porownaj z tym na opakowaniu twoich kabli.