Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy mozna inpa (badz innym programem)sprawdzic dla czego centralny zamek mi nie dziala z pilota ?Oczywiscie centralka z kluczyka dziala, lecz z pilota nie, pozatym te matolki w GM5 wymienialem i tez nie dziala... i obawiam sie ze to antena... tylko tutaj tez mam maly zonk z tego wzgledu ze kupilem(albo raczej wynioslem) ze zlomu jakas tam antene z e46 i ja zamontowalem i dalej nic nie dziala. Oczywiscie kluczyk chcialem zaprogramowac ale sie nie da. Wiadomo w bmw krzycza za kluczyk, a przed tym jak pojade gdzie kolwiek co kolwiek robic chcialem samemu sprawdzic co moze byc faktyczna przyczyna dla czego centralka z pilota nie chodzi. Czy inpa moze mi dostarczyc informacji (bledy) cokolwiek co by pomoglo mi zdiagnozowac przyczyne ??

Chcial bym takze zaznaczyc ze mieszkam po za granicami ( wiec jadac gdzie kolwiek trzeba duzo papierkow zostawic, a wole sie z tym sam uwiklac o ile to mozliwe)

z gory dziekuje za zainteresowanie i za pomoc :)