Skocz do zawartości

BimmerCity-marzec 2011 (nr 1). Pierwszy krajowy e-zin o BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, po wielu godzinach ciężkiej pracy udało nam się zamknąć pierwszy pilotażowy numer BimmerCity - darmowego e-magazynu dla prawdziwych fanatyków marki BMW i wszystkiego, co się kręci wokół niej. Numer ten jest dość skromny jeżeli chodzi o ilość materiału, ale myśle że z numeru na numer będzie go coraz więcej. W pierwszym numerze znajdziecie opisy kilku ciekawych aut, imprezy na której byliśmy w zeszłym roku, wywiad z człowiekiem-zagadką i historię M3 e30.

Magazyn jest w formie darmowego pdf'a do ściągnięcia, waży 13mb, zawiera 31 stron, więc zapraszam do lektury ;)

Oto link: BimmerCity marzec 2011 rok (numer 1)

Opublikowano
zUy nie jest. Ale - IMHO - deko przegadany. W sensie - tekst potraktowałem pobieżnie, nie chciłao mi się tyle czytać ;) Nie wiem jak inni. Mówię za siebie. Ale kciuki za projekt trzymam, niech Ci Bozia w dzieciach wymagrodzi :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Super, ze chce sie Wam dzialac :cool2: :cool2: :cool2:

Piekna oprawa graficzna. Interesujace teksty. Bardzo dobra robota.

Jak to bedzie dalej wygladac?

Ten numer jest dosc mocno "germanowy" - planujecie dalej taka konwencje?

Prywatnie uwazam, ze fajne sa rzeczy w stylu "Krotka lekcja historii", albo "Wywiad". Strasznie mi brakuje takich "okolomarkowych" rzeczy, zwlaszcza tutaj na forum - mam wrazenie ze wiekszosc ludzi ma w nosie takie tematy, zainteresowanie jest w wiekszosci tylko ile pali czy jak cos sie zepsuje i tyle. Tak jakby "prawdziwych fanow" marki bylo juz coraz mniej tylko przypadkowych uzytkownikow coraz wiecej.

"Kiedy rozum śpi, budzą się demony" - Francisco Goya

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
petrolhead: Pochwała oprawy graficznej cieszy mnie najbardziej. Hehe. Jak będzie dalej ? Musicie poczekać na drugi numer. Nie ma założenia żeby German style dominował w zinie. Planowana jest różnorodność styli. Masz rację co do tych prawdziwych fanów marki. Dla przykładu German stylowe kręgi w Polsce są całkiem fajne. Ludzie się tutaj znają ze sobą, spotykają, rozmawiają o German stylu i innych a nie o tym jak wymienić żarówkę itp.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

czesc. przede wszystkim fajnie ze wam sie chce, wiec brawo za inicjatywe, moze sie rozwinie :) artykulow jeszcze nie przeczytalem wszystkich, ale dokoncze potem.

jesli chodzi o oprawe, to mam troche inne zdanie niz poprzednik: te kolorowe ozdobniki, filtry na zdjeciach, gradienty, kontury, rozowe loga, kwiatki - IMO niepotrzebne to - dobra fota i czytelny tekst zrobi wszystko. jak to sie mowi: najlepiej zaprojektowany design to taki, ktorego nie widac. nie placicie na szczescie za papier, wiec mozecie eksperymentowac z forma do woli :)

odpalcie jakis blog/fb/twitter, zeby miec info kiedy wychodzi nowy numer (z przypadku zajrzalem w ten dzial dzisiaj).

rozwijajcie temat dalej, pozdro.

Opublikowano
odpalcie jakis blog/fb/twitter, zeby miec info kiedy wychodzi nowy numer (z przypadku zajrzalem w ten dzial dzisiaj).

Dokladnie. :cool2:

ELBE: Kiedy drugi numer?

"Kiedy rozum śpi, budzą się demony" - Francisco Goya

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...