Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie . Mam problem z sprzęgłem , czasami zostaje mi pedał przy podłodze , odpowietrzyłem już pare razy i dalej to samo . Nie dzieje się to nagminnie ale raz czy dwa na dzień . W związku z tym mam pytanie , co może być ?? Tłoczek w pompie czy coś jeszcze ?? Za odpowiedz serdecznie dziękuje .

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Samochód ma silnik 2,5 tds , wersja kombi , nic nie było robione przy sprzęgle , samochód dostałem w rozliczeniu i przez pierwszy tydzień nic się nie działo aż tu nagle pedał został przy podłodze , jeżeli podpompuje się pedałem zaczyna normalnie działać i jest spokój . Wydaje mi się że może być to problem uszczelek na cylinderku ale wolę zapytać niż coś zepsuć :)
Opublikowano
Samochód ma silnik 2,5 tds , wersja kombi , nic nie było robione przy sprzęgle

No informacje dodałeś a tematu nie poprawiłeś na poprawny . Popraw . Przyczyny mogą być dwie : albo wysprzęglik przy skrzyni albo pompka przy pedale . Jeśli nie ma wycieku przy skrzyni to pompka do wymiany. A tak poza tym to opcja szukaj nie gryzie wystarczy poszukać wiele razy były poruszane podobne tematy