Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, moja historia zaczyna się od lampy tylnej która się spaliła i komputer mnie informował o dwóch błędach, kopiłem na allegro używana, ale działa:), i teraz pisze inny błąd:( "Chek Numplate light" i nie wiem co to znaczy, i po tej wymianie, gdzieś około 2H nie działało mi radio (nie mogę uruchomić radia i cd) a z panelu znikł mi TELEFON i nie działa mi CODE. Proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam
Opublikowano
Witam.Dokladnie jak kolega pisze jest problem z oswietleniem tablicy rejestracyjnej.Co do spalonej tylnej lampy to moze zwarcie jakies masz i dlatego takie cyrki sa.Podjedz na kompa z tym.Byl kiedys post o oswietleniu gdzie ktos wspominal o wymianie zarowek z tylnej lampy i nadal wyskakiwal blad.On wtedy odlaczyl akumulator na chwile i wrocilo wszystko do normy.Ogolnie tego nie polecam wiec sprobuj go zresetowac za pomoca kompa.
Opublikowano
Dziękuje, pierwszy problem z błędem rozwiązany.Problem numer dwa:) już wczoraj próbowałem go resetować za pomocą odłączenia aku, nie pomogło. Dzis podłącze go do kompa, zobaczymy i wieczorem napisze.
Opublikowano
Nie ma problemu.Po to jestesmy :lol: .Na przyszlosc nie traktuj tak ostro auta.Sa przypadki gdzie komputer po takim odlaczeniu juz nie wstawal.Wg mnie warto wydac te pare zl na diagnostyke niz wydawac wiecej na naprawy.Daj znac co i jak bo na pewno sie przyda :cool2:
Opublikowano
Juz po problemie. Żarówka wymieniona kolo tablicy, a radio+cd, telefon i code działa, okazało się ze bezpieczniki są jeszcze w bagażniku:) szybka wymiana i działa. Pozdrawiam
Opublikowano
Panowie apropo tego telefonu na wyświetlaczu.Nie chce zakładać nowego tematu aby nie zaśmiecać.Problemos polega na tym że posiadam telefon ( wszystko działa ok ale nie wyświetla mi się ta funkcja na panelu ) czy tak powinno być ? No i z kierownicy nie mogę oczywiście odebrać tel w zestawie głośnomówiącym.
Opublikowano
Nie jestem do konca znawca, ale jek nie masz telefonu na glownym panelu, to moze znaczyc ze nie masz wogole tej funkcji, mam jeszcze bmw1 i tam tez mam wszystkie funcje na kierownicy ale nie moge tam podlaczyc telefonu.