Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BArtek Ch fajnie wyglądaja te felgi tylko jakoś profil sie duzy wydaje,a tak nawiasem mówiac miałem u siebie założone 17/40/235 a moze 245 :doh: i nic nie tarło,ale jak sie jezdziło w koleinach :lol:
Opublikowano
BArtek Ch fajnie wyglądaja te felgi tylko jakoś profil sie duzy wydaje,a tak nawiasem mówiac miałem u siebie założone 17/40/235 a moze 245 :doh: i nic nie tarło,ale jak sie jezdziło w koleinach :lol:

Oponki jak pisałem 225/50/16. To ze jest troche opony, to dla mnie raczej zaleta, niestety na naszych drogach raczej nie zdecydowalbym sie na 17". Jak kupilem auto mialo jeszcze sportowe sprezyny z przodu, jednak wstawilem seryjne, bo mialem dosc ciaglej walki z progami zwalniajacymi i lomotu zawieszenia :) Teraz jest super, jednak na koleinach troche te kola sciagaja. Moze skoncza sie opony, to zarzuce 205/55/16.

Pozdrawiam,

Bartek