Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano
Przypadkiem w sobotę nie byłeś gdzieś w okolicach Katowic w mcDonalds ?

Albo mi się wydaje albo widziałem to auto :D

Byłem jakieś 150 km od Katowic :D więc raczej chyba to nie ja :D

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano
Ja wczoraj w opolskim widziałem identyczne autko,odrazu mi się ty przypomniałeś czy to nie byłeś ty? :)

W niedzielę owszem byłem w tamtych stronach ale w poniedziałek byłem juz w domu. Miałem objazd po rodzince :D

• Członkowie klubu
Opublikowano
Hmmm wydaje mi się że to było w ponidziałek na obwodnicy jechałeś do Reńskiej Wsi??Jak byłeś tam to raczej ty :D

W niedzielę byłem w tamtych stronach ale wieczorem wróciłem do Częstochowy i w poniedziałek około 12tej ruszyłem do domu w stronę Warszawy...

• Członkowie klubu
Opublikowano
A to sory musiałem pomylić

ale dokładnie taka sama CB na klapię , ksenony , m-pakiet czarna wypucowana jakiś łysy gość wsiadał :)

Ale felg nie widziałem :)

To napweno nie ja. Nie jestem łysy :D

Pozdrawiam :cool2:

• 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano (edytowane)

Naszła mnie chęć na kolejną małą modyfikację oświetlenia… otóż kupiłem komplet żarówek GP Thunder 8500K (H8,35W) zamiast tanich EAGLEYE 5000K, aby trochę poprawić wygląd ringów.

Zawsze przeszkadzało mi, że świecą na żółto szczególnie podczas włączonych xenonów.

Po montażu nowych żarówek, ringi zaczęły świecić chłodniejszą barwą zbliżoną do xenonów. Wszystko byłoby w porządku gdyby ringi nie przygasały w momencie włączania xenonów.

Postanowiłem poszukać w module FRM możliwości przekodowania poziomu zasilania ringów po załączeniu xenonów.

I udało mi się :cool2: . Fabrycznie światła powitalne, pozycyjne oraz towarzyszące oświetleniu xenonowemu ustawione są na 7,0V(wtedy świecą na żółto). Świtała dzienne na 12,7V (wtedy jest przyjemna chłodna biel pasująca do xenonu).

Aby nie przesadzać z jasnością, utrzymać chłodną barwę i nie oślepiać innych, ustawiłem równe 10,0V dla powitalnych, pozycyjnych oraz towarzyszących xenonom.

Efekty w pierwszym poście :D

Edytowane przez prmax
Opublikowano

No to ciekawy mod, o którym w sumie pirwszy raz słysze, żeby ktoś u nas tak zrobił :cool2:

Wrzuć jakiś filmik albo fotki jak to wygląda.

• Członkowie klubu
Opublikowano
No to ciekawy mod, o którym w sumie pirwszy raz słysze, żeby ktoś u nas tak zrobił :cool2:

Wrzuć jakiś filmik albo fotki jak to wygląda.

Fotki i film w pierwszym poście... Co prawda cieżko sfotografować światła tak aby wyglądały tak ja w rzeczywistości ale coś tam widać :D

Opublikowano

Sorry nie zauważyłem :duh:

Fajnie to wyszło :cool2:

Ciekaw jestem jeszcze ja jest na żywo w dzień.

Fajny filmik z odblokowanie filmów w czasie jazdy :cool2:

• Członkowie klubu
Opublikowano
Bardzo fajeni wygladaj te rinigi :cool2: ,gdzie je kupiles?ciekawe czy podejda do e87(o4r) przed liftem?

Kupiłem tu --- > http://www.e92-lighting.com/

Wydaje mi się że w E87 przed liftem jest niestandardowa żarówka podświetlająca ringi więc chyba ciężko będzie coś dobrać... :cry:

• Członkowie klubu
Opublikowano
Dodałem dwa nowe zdjęcia na stronie pierwszej przedstawiające nowe ringi w dzień :cool2:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Niezły z Ciebie magik, bardzo fajnie wygląda :cool2: aczkolwiek te żółte ringi też mają swój urok i mi jakoś nie przeszkadzają ;)
  • 5 lat później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Temat do zamknięcia.

Auto dawno ma nowego właściciela.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.