Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. mam do wymiany wałek i dżwigienki, znalazłem na allegro takie z firmy MOTIVE jeszcze nie miałem styczności z tą firmą (do moich poprzednich autek nie było części tej firmy). napiszcie co sądzicie o tym bo i cena nie zła, wałek 239zł a dżwigienki po 22 zł szt.
Opublikowano
Kolego poszukaj tu tematu zmiana dźwigienek z M43 do M40. Wałek zostaw i załóź pastylki od pana Andrzeja.Temat oklepany .Polecam ...sam robiłem
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano
nie mam czasu bawić sie w takie przeróbki a do tego gościa to mam prawie 400 km więc też odpada chce nowy wałek i dżwigienki bo hydro już mam wpadam do garażu na dwie godz. i po sprawie.dziwi mnie to że przy nie całych 300 000 km tak wytarty ten wałek wcześniej jeżdziłem 405 i 2x 605 miały po 500 000 i takich rzeczy nie było. no ale kazda marka ma swoje plusy i minusy. powiedzcie tylko czy to dobra firma to MOTIVE. DZIĘKI ZA WYCZERPUJĄCĄ ODPOWIEDZ !!!!!!!!!!!