Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano
Trzeba programować ale najlepszym rozwiązaniem jest zakupić kpl oryginalny z modułem i wówczas jest bez programowania oraz z 24 miesięczna gwarancją.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Komplet ale czego? lampy mam używane tylne, przednich nie chcę zmieniać na razie i mam te kable z wtyczkami.
http://lukas.seoline.pl/bmw/lukaschemp_bmw_logo.png
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Mówię o kpl lamp tylnych z modułem. Porostu wymieniasz lampy wpinasz wtyczki i pozamiatane. A tak zazwyczaj jak to w kombinacjach bywa, za chwilę poprzepalają się diody i trzeba będzie szukać innych lamp. Proponuję pytać przed kupnem a nie po kupnie. Jak to przysłowie pszczół mówi, mądry Polak po szkodzie...

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Spokojnie, jest kilka sposobów na to już zdążyłem to zweryfikować, a niektóre w ogóle nie wpłyną na działanie lamp..
Opublikowano
Spokojnie, jest kilka sposobów na to już zdążyłem to zweryfikować, a niektóre w ogóle nie wpłyną na działanie lamp..

Wydaje mi się, że trochę przepłaciłeś, do tego dwa kable i tak musisz pociągnąć na przód, dzisiaj wieczorem sprawdzę ile kosztują oryginalne wtyczki z pinami w ASO, bo wydaje mi się, że koszt nie jest duży(mogę się mylić) i przepinasz tylko piny do tych kostek co byś zamówił w serwisie, dokładasz dwa kable po jednym na każdą z lamp.

Tak jak kolega wyżej wspomniał, przed zakupem trzeba najpierw sie popytać, a nie wierzyć, że jak piszą na allegro "wystarczy wpiąć i działa" bo to bzdura.

Opublikowano

Witam jestem tez w trakcie zmiany lamp na lci,zmieniam same lampy z tylu wiec dokladam modul i po sprawie.

Jesli ktos chce taki modul prosze o email moduly sa nowe w atrakcyjnej cenie.na allegro oferuja za 1399zl mysle ze bede mogl zaoferowac za polowe.pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ile kolego kosztowalo cie to programowanie? czyli zadnego dodatkowego modułu albo jakies przetwornic nie zakladales?
Opublikowano
Nie wiem co tam dokładnie robił elektryk, wiem, że zmieniał coś w module świateł i ciągnąć musiał kable czy je przerabiał tego nie wiem, niby miałem wtyczki - przejściówki, ale robił to z 6 godzin jeśli ciągle zajmował się tylko moim autem czego nie wiem w 100%.
  • 2 tygodnie później...