Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam padla mi skrzynia znalazlem taką sama ale sa 2 roznice mocowanie walu w starej jest na 4 sruby w nowej jest na 3 sruby . i w nowej jest zloczka z 4 pinami z przodu kolo miski oleju w starej tej zloczki niema czy ta skrzynia bedzie pasowac do mojego auta i czy ta zlaczka musi byc podpieta... skrzynia stara z bmw e34 520 nowa z e36 318
Opublikowano
mam silnik m50 oto ostatnie 7 cyfr nadwozia bc17260 a nowa niewiem z jakiego jest silnika napewno z 1.6 (nie 1.8) ale wygladem jest taka sama firma GM
Opublikowano

muj silnik to M50B20 a skrzynia A4S270/310R

tylko w mojej starej niema zlaczki obok miski a w nowej jest i w starej mocowanie walu jest na 4 sruby a w nowej jest na 3

Opublikowano

witam moja skrzynia jest z m50b20 a ta nowa co chce kupic jest z e36 1.6 m40 ale model obu skrzyn jest taki sam A4S270/310R

tylko w nowej jest zloczka kolo miski oleju a w starej niema tej zlaczki czy bedzie pasowac ta skrzynia odp