Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zastanawiam się, czy jest możliwość wprowadzenia do komputera ustawień, aby kierunek mrugnął 3 razy po wciśnięciu kierunkowskazu do poczucia "oporu", w sposób aby go nie zablokować. Podobne ustawienie dojrzałem gdy jeździłem VW, moim zdaniem jest to bardzo praktyczne ustawienie, szczególnie na autostradzie.
Opublikowano
Tak już jest w nowszych BMW. Temat był poruszany też na innym forum dość intensywnie i o ile pamiętam w E39 nie ma takiej możliwości zrobić to tylko "programowo". I tak trzeba się cieszyć że kierunki migają w E39 przy dojściu manetką do wyczuwalnego oporu przed przeskoczeniem (osobiście bardzo często to używam), wiadomo że lepiej by było gdyby ze 3 razy mignął a nie trzeba było trzymać manetki, no ale cóż..
Opublikowano
Szkoda, że nie ma takiej opcji. Myślałem, że jest to do zrobienia. Ktoś może znalazł sposób aby to zrobić?