Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wtajemniczonych :) czy moze ktos wie jak krok po kroku zakodowac nowy PILOT CENTRALNEGO ZAMKA w bmw 1 e87 za pomoca NCs'a ?? :):):):):)
Opublikowano
sorki troche zle ująłem ten temat słowo ,,nowy'' jest zle :)tzn kupilem uzywany kluczyk z allegro sklonowalem i teraz chce jeszcze pilocik doprogramowac a kopiarka tego nie zrobie .... i chcialem testerem BMW to zrobic
Opublikowano
nie :), auto ma wszystkie komputery oryginalne, na allegro kupiłem kopiarke i sprzedawca mial takie ktore kopiuja immo i takie ktore kopiują immo + pilot, a ja nie wiedzialem jaka to roznica miedzy nimi i kupilem tylko te zwykla podstawowa do klonowania immo i teraz nie wiem co z pilotem ;/ hmmmm..
Opublikowano
allegro.pl/hitag-2-key-kopiarka-kluczy-klucze-pcf-transponder-i1475859057.html ten kopiuje tylko sam kluczyk bez pilota
Opublikowano

a co powiesz o tym :)

allegro.pl/hitag-2-programator-kluczy-ver-3-05-i1467132627.html

wedlug sprzedawcy to cacko skopiuje caly kluczyk z pilotem:)

Opublikowano

przepraszam, ale ta cala akcja wyglada co najmniej dziwnie. wydajesz 350 zl na cos, o czym - bez urazy - nie masz chyba zbyt wiele pojecia, w zwiazku z czym poniesiesz dodatkowe koszty (chociazby "kluczyk"), okazuje sie, ze trzeba bylo kupic cos innego i duzo drozszego, co samo w sobie kosztuje juz TYLE SAMO co gotowy nowiutki i bezproblemowy kluczyk z darmowa kawa w ASO.

ja sie na tym kompletnie nie znam wiec tym bardziej nie rozumiem takiego chalupnictwa. no, chyba ze planujesz swiadczenie takich uslug komercyjnie i szukasz pomocy jak sie za sprawe wziac :8) tym bardziej nie po to jest to forum :)

a zatem, o co chodzi ?

Opublikowano
Kolejny dowód na to że ktoś z kablem za 500 zł chce zrobić nim wszystko . Takimi kabelkami to można sobie błędy odczytać , kasować już nie bo się program wiesza hahah :)
Opublikowano

W Falenicy lub Otwocku pewnie wiedzą jak się koduje ale na forum taka wiedza niekoniecznie powinna być eksponowana,

proponuję usunąć temat by nie dawać okazji do zdobywania takiej wiedzy tym, którzy zaglądają tutaj niekoniecznie z szlachetnymi zamiarami

ps

to nie jest wtyk do założyciela tematu bo może rzeczywiście kupiłeś tą kopiarkę tylko po to aby sobie sklonować jeden kluczyk, ale porady radziłbym szukać u sprzedającego

Opublikowano

wpuścić chamstwo na salony :nienie:

Szkoda słów .

Dziwne bo jeszcze kilka postów wcześniej pisałeś o kablu usb :) a teraz piszesz że masz sprzęt lepszy niż w ASO .

Uwierz mi że będziesz miał 40 lat i dalej nie zakodujesz klucza . Napisz na elektroda.pl tam same mózgi po gimnazjum siedzą i piszą bzdety

Jak nawet nie wiesz jak w swoim samochodzie zmienić w ustawieniach możliwość zamykania drzwi po ruszeniu :duh: , to obsługa progrmatorów i nawet urządzeń lepszych niż w serwisie to ze swoją wiedzą możesz co najwyżej załączyć laptopa .

Tematy tego człowieka należą się tylko do zamknięcia

Boże patrzysz a nie grzmisz :duh:

Aha tak na zakończenie piszesz o "ludziach którzy mają kabelek made in china " ale nie wiem czy wiesz , ale programator który kupiłeś ( którym nie umiesz się obsługiwać ) jest made in china

Z niecierpliwością czekam na temat " auto nie pali " , " wysypał się sterownik " itd :) . ale może nie na tym forum .

Opublikowano
juz 6 immo zakodowalem w zyciu (opel renault i peugot) i 3 usunalem calkowicie z renault ..... ciekawe czy ty bys potrafil , liczniki tez robie , w airbagi sie nie bawie ........ jakos obsluga CLIPA LEXI vaga i MB star ( jeśli wiesz co to jest) nie robia mi problemu mam jeszcze kts'a i carmana i wiele innego sprzetu warsztatowego ktorym nie bede sie chwalil to i z bmw tez sobie poradze tym bardziej ze niemiecki nie jest mi obcy, po za tym mam duzo znajomych w PO gdzie mieszkam i Gdyni ktorzy udzielaja szkolen z zakresu elektroniki samochodowej (immo liczniki itp) i maja wiedze nie taka typu ,,jak wymienic zarowke w bmw'' ;) :D
Opublikowano
juz 6 immo zakodowalem w zyciu (opel renault i peugot) i 3 usunalem calkowicie z renault ..... ciekawe czy ty bys potrafil , liczniki tez robie , w airbagi sie nie bawie ........ jakos obsluga CLIPA LEXI vaga i MB star ( jeśli wiesz co to jest) nie robia mi problemu mam jeszcze kts'a i carmana i wiele innego sprzetu warsztatowego ktorym nie bede sie chwalil to i z bmw tez sobie poradze tym bardziej ze niemiecki nie jest mi obcy, po za tym mam duzo znajomych w PO gdzie mieszkam i Gdyni ktorzy udzielaja szkolen z zakresu elektroniki samochodowej (immo liczniki itp) i maja wiedze nie taka typu ,,jak wymienic zarowke w bmw'' ;) :D

Chłopie tobie bałbym się nawet dać samochód na wymianę zarówki a co dopiero na kasowanie immo , nie będę się kłócił bo zniżyć się do twojego poziomu było by dla mnie porażką

Jeszcze napisz tutaj że Clipem albo MB strar zakodowałeś kluczyk w Renault lub mercedesie to padnę tu ze śmiechu .

Opublikowano

Chłopie tobie bałbym się nawet dać samochód na wymianę zarówki a co dopiero na kasowanie immo , nie będę się kłócił bo zniżyć się do twojego poziomu było by dla mnie porażką

Jeszcze napisz tutaj że Clipem albo MB strar zakodowałeś kluczyk w Renault lub mercedesie to padnę tu ze śmiechu .

Kamil szkoda czasu na klikanie....

Mam nadzieje że temat zostanie usunięty.