Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów... mam do wymiany lewy przedni wachacz , dziś udałem się do sklepu z zamiarem zakupu , nie mieli lamfordera więc zdecydowałem się na zakup wachacza i tulei febi .. już miałem płacić gdy sprzedawca spytał czy auto posiada xenon , potwierdziłem , a on nato że febi się nie nadaje bo nie jest przystosowany do xenonu (chodzi o mocowanie do samopoziomowania czy coś w tym stylu ) twierdzi że tylko lamforder wchodzi w gre .. i odesłał mnie z kwitkiem .. znalazłem lamfordera na allegro , zadzwoniłem do sprzedawcy z pytaniem czy jest przystosowany do xenonu , on twiedzi , że pierwsze słyszy o czymś takim .. moje pytanie , czy do auta z xenonem jest inny wachacz ??? czy można brać w ciemno lamfordera na allegro , ?? pozdrawiam

wachacz :arrow: wahacz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chodzi o to ze w prawym przednim wahaczu jest dziurka przez która musi przejsc śrubka zeby przykręcić czujnik od samoregulacji Xenonów na lewym wahaczu czyli od strony kierowcy nie musi być tam tej dziurki bo czujnik jest tylko z jednej strony

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii