Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie, gdzie się znajduje wentylator nadmuchu chcę do niego dojść bo mi lekko piszczy jak bym miał świerszcza w aucie i dostaje szału w czasie jazdy. Odkręciłem schowek i tam go nie znalazłem więc gdzie on jest??
  • 2 lata później...
Opublikowano
Witam . Dołączam sie do prosby . Gdzie i jak sie do niego dostac bo k... bierze podczas jazdy jest coraz gorzej . moze jakis link do strony ktora pokaze krok po kroku jak to rozebrac. do tego jeszcze padła mi sprezynka od klapki popielniczki wiec za jednym razem opanuje to i to.
Opublikowano
zdejmij filtry powietrza te pod maska i tam podejzysz wentylator , co do demontarzu calego wentylatora to wydaje mi sie ze jak w wiekszosci bmw musial bys sie do calego pieca dostac a co za tym idzie demontarz konsoli ;(
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dostęp wentylatora nadmuchu wnętrza jest od spodu po stronie pasażera z przodu (pod nogami).Można go zdemontować/ wymienić w ciągu kilkunastu minut bez specjalnych narzędzi i rozbierania połowy przodu.

Szczegóły są w TIS.