Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mialem niemile spotkanie z murkiem i uszkodzilem troche swoją niunie.

Na szczescie do wymiany mam tylko czesci blacharskie i reflektory: maska, blotniki, zderzak, lampy przednie pozatym wszystko jest nienaruszone no i stad moje pytanie: Chcialbym sie zapytac czy oplaca sie kupic czesci tuningowe z allegro w stylu bmw e46 m3 czy lepiej kupic oryginalne czesci do normalnej m3 oraz jak myslicie ile mniejwiecej wyniesie mnie naprawa i czy orientuje sie ktos gdzie w okolicach olsztyna znajduje sie dobry zaklad, ktory mi to ogarnie oraz gdzie moglbym ewentualnie kupic te elementy blacharskie. zastanawiam sie jeszcze nad lampami angel eyes czy cena ich jest porownywalna do oryginalnych reflektorow?

Pozdrawiam i bede wdzieczny za odpowiedz.

Łukasz

Opublikowano
Tuningowe na allegro? :mad2: Kup tak jak było w oryginale. Pomijając koszty, które małe nie będą przód od emki a reszta normalna? Pomyśl jak to będzie wyglądało. Jak robić to albo całą na emkę albo wcale. Poczytaj na syndykacie, tam chłopak przerobił zwykłą na M.