Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam co moglibyście polecić do założenia chodzi o samą końcówkę nie zbyt drogą ale jakąś fajna jak ja załozyć bo słyszałem ze w dislu powinna byc do dółu czy cos a ja chce poprostu założyć jakąś fajna sportową moze jakieś linki? z góry dzięki
Opublikowano
ja założyłem zwykłą oryginalna pseudo niklowaną nakladkę z ASO, koszt ok 140 PLN. Ale najlepiej podjechac do dobrego punku z wydechami i żeby dobrali coś ładnego

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
ja założyłem zwykłą oryginalna pseudo niklowaną nakladkę z ASO, koszt ok 140 PLN. Ale najlepiej podjechac do dobrego punku z wydechami i żeby dobrali coś ładnego

:shock: W dobrej cenie kupiłeś w ASO, na allegro chcą około 250 zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bo słyszałem ze w dislu powinna byc do dółu czy cos a ja chce poprostu założyć jakąś fajna sportową moze jakieś linki? z góry dzięki

Kolego jeśli auto posiada filtr DPF (a Twój posiada ) to końcówka wydechu jest prosta.

Opublikowano
u mnie mam na końcu Taką poszeżoną i do dołu skierowaną mam pdf ale Tak jak mowie nie jest do konca prosta a jakąś Taką owalną polecicie?
Opublikowano
no To chyba nie mam bo jak nni olej wymieniali To nie musiałem jakis Tam filtrów wymieniac :D czyli moge założyć co Trzeba zrobic Trzeba odciac Ta rozszerzona koncówke i założyć nowa?
Opublikowano

spokojnie mechanior który bedzie Ci to robił musi w odpowiednim miejscu odciać starą i wpasować ładnie nową i bedzie tip top. bierz ultera i do tego lewą jak sie nie myle (prawa jest bardziej wysunięta) bo w e90 masz derzak tak zrobiony że bedzie sie ładnie komponowało. ja tez biore tą co Ci wysłałem w linku lewa.

pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wkońsu nie wiem czy mam Ten pdf czy nie mam poszerzona i do dołu sierowana To co byście polecili

Kolego nie PDF bo to są czujniki cofania tylko DPF i napewno miałeś lub masz filtr cząstek stałych (DPF) ponieważ masz auto z 2007 r. i musiał on spełniać normy euro 4 bo inaczej nie został by dopuszczony do ruchu.

no To chyba nie mam bo jak nni olej wymieniali To nie musiałem jakis Tam filtrów wymieniac :D

Filta DPF nie wymienia się razem z olejem :duh:

Radze dowiedzieć się co to takiego filtr cząstek stałych (DPF) http://www.godula.pl/index1.php?page=article&kat=art&option=det&artid=54

Opublikowano
wkońsu nie wiem czy mam Ten pdf czy nie mam poszerzona i do dołu sierowana To co byście polecili

Kolego nie PDF bo to są czujniki cofania tylko DPF

PDF to rodzaj plików :D PDC to czujniki cofania :wink:

a koledze laki44 polecam zapoznać się z samochodem :cool2:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
no dobra mała pomyłka i juz polewka:D hehehe nie no mam rozszerzoną koncówke i nie mam Tego czegos bo juz nie wiem jak To nazwać czyli moge normalnie zamonTować uciąć i załorzyc?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego nie PDF bo to są czujniki cofania tylko DPF

PDF to rodzaj plików :D PDC to czujniki cofania :wink:

No tak już sam zacząłem bzdury wypisywać :oops:

Opublikowano
ale powiedzcie bo duzo ludi mowi ze bedzie zaraz zderzak cały brudny od spalin czy cos nie bede miał z Tym problemów? nie znam sie na Tym bo nigdy nie miałem disla wcześniej i nie wiem http://moto.allegro.pl/wydech-tlumik-kpl-bmw-318d-e90-2-0d-2007-i1449648445.html końcówke Taką mam orginalna a wiec nie wiem czy mozna bedzie? a owalna bedzie zła mi sie ogólnie bardziej owalne podobaja nie bedzie To szkodziło mojej niuni:D:P
Opublikowano
Ja mam tą taką szerszą końcówkę zagiętą w dół bo nie mam DPF, czy jak założe łądniejsza ale prostą to bedzie jakiś problem oczywiście nie wizualny:) wtedy poprostu dymek pójdzie prosto do tyłu a nie w dół