Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dosyc blache 2 pytania

1. W Belgii kupilem nowiutka f11 . Auto posiada fabrycznie ograniczona moc do 120 KW - ze względu na podatki od wprowadzenia do ruchu.

Jaka jest możliwość i czy wogole jest to wykonalne - przywrócenie nominalnej wartości - 183 KM.

2. Zamówiłem oryginalny system alarmu 0302 - sprzedawca odradził mi zakup oryginalnego śledzenia GPS.

Po ostatniej przygodzie jaka miałem w Polsce gdy pożegnałem się ze swoja E60 - jakie zabezpieczenie uważacie za stosunkowo najlepsze - idealnego ponoć nie ma.

Opublikowano

Czesc Ad.1 W norwegii jest taka sama opcja.Wzgledem 184hp jest tansza w przeliczeniu na PLN okolo 11 000.Jesli chces utrzymac gwarancje, to pozostaje chyba tylko box. Uzytkownik pimposh pisal mi ze tam siedzi calkiem inny sterownik silnika i nie wsytarczy tylko przeprogramowac na 184 hp. (poszukaj w moim poscie "awaryjnosc F10")

Ad.2 Niestety nie pomoge.

Pozdrawiam

Opublikowano

TIGERn dzięki za podpowiedz - jeżeli moment jest ten sam w co wersji 184KM to nie widzę sensu podnoszenia mocy - a problemów z tym nie mało.

Panowie doradźcie jakiś dobry system anty amatorom cudzej własności. W Reklamach wszystko wygląda naprawdę rewelacyjnie i niezawodnie ale rzeczywistość już bywa inna.

Opublikowano
Panowie doradźcie jakiś dobry system anty amatorom cudzej własności. W Reklamach wszystko wygląda naprawdę rewelacyjnie i niezawodnie ale rzeczywistość już bywa inna.

Ubezpieczenie.

Nigdy się tym nie przejmowałem i zdarza się, że zostawiam auto w bardzo podejrzanych okolicach. Jeśli masz auto na obcych numerach w Polsce, fantazję, czas i chęci to poszedłbym na maksa i pozostawiał w środku jakieś dziwnie wyglądające gadżety przypominające kamery, które złodziejom mogłyby sugerować, że to policyjne auto pułapka.