Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem z okolic Legnicy powiedzcie na która najlepiej jechać giełdę sprzedać BMW gdzie jest najlepsza sprzedaż i zainteresowanie?
Opublikowano

Szczerze to wątpię żeby Ci się udało sprzedać E60 na giełdzie. Na chwilę obecną to jeszcze trochę za drogie auto żeby ktoś chciał je kupić na giełdzie.

Za to jednego możesz być pewien - oglądaczy będziesz miał multum. Zainteresowanie będzie na pewno ogromne ale tylko żeby wsiąść i się "przymierzyć" :) Mi by było szkoda siedzeń na taką "prezentację"...

Opublikowano

Na giełdzie sprzedasz prędzej auto nie wartę więcej jak 20-30 tys zł .

Gdyby to był Golf czy Passat to zaintesowanie było by napewno spore , a e60 najlepsza metoda sprzedaży to po prostu internet .

Opublikowano
Na giełdzie na pewno nie sprzeda,bo nikt z takimi pieniędzmi raczej nie biega ,ale po giełdzie czesto sie kontaktują .Ja sam sprzedałem pare aut za ponad 50tyś w tygodniu po oględzinach na giełdzie.Choć zawracaczy tyłka też nie bedzie brakować
Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam