Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam .. zamierzam zmienić swoje 16 na 17 .. mam na oku felgi 17 o szerokości 8 cali , i tu moje pytanie o opony .. czy moge na nie założyć 205 czy powinny być 225 .. pozdrawiam
Opublikowano
oponki dopiero w fazie zakupu ... osobiście myśle właśnie o 225 , troszke w pracy kumple mnie straszą koleinami i słabszymi osiągami .... ale skoro kolega Vermilion takie poleca to nie pozostaje mi nic innego .. pozdrawiam
Opublikowano
oponki dopiero w fazie zakupu ... osobiście myśle właśnie o 225 , troszke w pracy kumple mnie straszą koleinami i słabszymi osiągami .... ale skoro kolega Vermilion takie poleca to nie pozostaje mi nic innego .. pozdrawiam

Daj spokoj, takie opinie sa powtarzane w 100% przez ludzi, ktorzy nie maja pojecia o czym mowia. Nie chodzi tylko o to co polecam, ale tez to, ze 225/45R17 to fabryczny rozmiar do Twojego samochodu, nie jest to jakas fanaberia.