Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pomożecie? kupiłem piękną skórkę do swojej e32, w elektryce itd. do tej pory miałem welur z regulacją manualną. czy muszę coś przerabiać w instalacji czy da radę to zainstalować bezboleśnie? z góry dzięki :D
Opublikowano
jak fotele bez pamięci to bez problemu pod swoimi fotelami ściągasz tapicerke podłogi pod nią koło tuneli nadmuchu masz kostki
Opublikowano
dokladnie tak, wystarczy rozchylic miejsce pod fotelami gdzie laczy sie wykladzina i tam sa potrzebne wtyki, sprawdz czy masz bezpieczniki bo czasami jak wiazka jest nie podlaczona to nie ma na niej zabezpieczenia. Perzerabialem temat z 5er

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
wielkie dzięki :D , nie wiedziałem że ma to jakieś znaczenie że z pamięcią czy bez (bo przecież i tak elektryczne) ale dopiero po dodaniu swojego postu :mad2: znalazłem na forum że jakiś moduł musi być. ale mnie nie dotyczy. za info pokłony :)