Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
widzialem ja wczoraj w kiosku i powiem szczerze te 9.95 co oni chca to nie dam ale jak by chcieli 5zl za nia t nawet renumerate bym wykupil

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
moim skromnym zdaniem takie wydawnictwo juz jest, nazywa sie "BMW Car"

Nie dopisałem, że chodzi mi o polskojęzyczne wydawnictwo, które nie kosztuje tyle co pół zgrzewki piwa...

Opublikowano
Nie dopisałem, że chodzi mi o polskojęzyczne wydawnictwo, które nie kosztuje tyle co pół zgrzewki piwa...

zawsze mozna podszkolic swoj angielski :8)

a co do ceny "Bmw Trends" to tez nie jest taka promocyjna: za dwumiesiecznik z 66 stronami placisz ~ 10 zl, czyli na miesiac za 33 strony ~5 zloty. W "Bmw Car" za ~35 zl, masz 140 stron na miesiac to ponad 4 razy wiecej. Chcac miec ta sama objetosc w "bmw trends" musial bys zaplacic ponad 20 zloty - za to tez mozna kupic sporo piwa, moze nie najlepszego gatunkowo, ale tez gatunkowo roznia sie oba wydawnictwa - przy 'bmw car' 'bmw trends' wyglada jakby bylo zrobione z makulatury :mrgreen: