Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem, z racji tego ze mam popsute zdalne sterowanie ogolnie otwieram ręcznie z drzwi kierowcy auto, niestety ciezko sie wyciaga klucz z zamka czasem i przypadkiem zamknalem auto przy otwartych prawych drzwiach pasazera, pasażer niestety w tym czasie byl juz w srodku auta i nie zauwazyl tego i zamknąl drzwi, dwukrotnie próbował od razu bo za pierwszym razem nie domknęły się, niestety te drzwi od tej pory przestały się otwierac, zarówno od srodka jak i od zewnątrz. Rygiel chodzi normalnie zarówno po otwarciu z kluczyka od strony kierowcy jak i z przycisku zamontowanego wewnątrz pojazdu, lecz drzwi otworzyć się nie chcą w ogóle. O co moze chodzic? Drzwi same sie ogarną jak bedzie troche bardziej dodatnia temperatura czy moze cos sie zerwało lub zeskoczyło? miałem taką impreze doslownie identyczną z zamkiem w golfie 4, drzwi raz nie reagowaly na nic a rygiel chodził zawsze tak jak tu, nie robiłem nic i kilka dni później drzwi nagle zaczely smigać. Czy tu tez wkradł się zły duch czy cos spartoliłem lub mróz i samo przejdzie ;)....?